Grill - Topsloep

Grillen op de Topsloep, zo werkt het.

Lekker eten begint bij de juiste ingredienten en passende gerechten.
Kom je met je familie, ben je van een motorclub, kinderpartijtje of een stel nette dames? Deze groepen hebben verschillende behoeftes en daarom maak ik altijd een menu wat past bij de groep en met de ingredienten van het seizoen. 

Met een bord op schoot je stukje vlees snijden, dat is gedoe. Daarom bereiden we fingerfood en is bestek niet nodig. We gebruiken recyclebare borden van palmbladeren.

Een heerlijk koud biertj, frisse wijn en frisdrank nemen we ook mee aan boord. We maken ook erg lekkere gin tonics, caipirinha's en andere cocktails. 

Vegetarier of een allergie? Geef dit even ruim vantevoren aan zodat we hier rekening mee kunnen houden.

 

Dit zijn wat voorbeelden van menu's die we hebbben, kies een lekkere uit of geef aan wat je graag zou willen eten.

sandwich-icon

Big Burger party

Dit is feest, een burger van anderhalve kilo!

Deze ga je alleen niet op krijgen dus delen we hem op in vier stukken. Deze burger is zelf gemaakt, van heerlijk gehakt gemengd met spek, dan gaat er nog ham, salade, cheddar en onze beroemde eigengemaakte barbecuesaus overheen. Beter wordt het niet!

Uiteraard moet er ook een beetje om de gezondheid gedacht worden.
We hebben ook lekkere groene asperges in ham gewikkeld en maken een sate van diverse gemarineerde groentes. 

€ 15,- per persoon
koe

Mix of heaven

Longhaas, de spier van de longen van een koe. Heerlijk mals en naar mijn mening de lekkerste sate die je kan hebben. Deze wordt door ons heerlijk klaargemaakt en staat garant voor een smulfeest!

 De kipburger! op een turks broodje; kerrie eiersalade, de zelfgemaakte kipburger, gebakken spek, tomaat en tauge. Dit gerecht is echt genieten en een van mijn favorieten!

Daarnaast een gerecht uit de mexicaanse keuken, een heerlijke quessadilla van de grill.  In deze quessadilla ga je mango, zure room en brie tegenkomen, geserveerd met een lekkere dip van limoen. Heerlijk fris en hij past super bij de kipburger.

Om nog wat extra groentes toe te voegen maken we van courgette en aubergine een lekker grillpakketje met pesto en tomaat.

€ 18,- per persoon

salads-icon

Top that grill

Voor ieder wat wils!

 Een lekker stuk vlees, gamba’s en een leuke groente variatie. In dit menu zit onze lekkere zelfgemaakte burger van rund met onze geheime zelfgekweekte kruidenmix, daarbij komt onze befaamde hamburgersaus. Het recept hiervan is na jaren van onderhandelingen met een noorse topchef eindelijk in onze handen en daar maken we dankbaar gebruik van. 

Ook leggen we een aantal goede currywursten op de grill die je op die mooie zomeravond even het gevoel geven alsof je weer op de die berg staat in Oostenrijk. We voegen nog een lekker stokje met gamba’s toe aan dit menu en heerlijke op onze manier gegrilde courgette en aubergine met tomaat en pesto. 

Een heerlijk grill menu, waar iedereen blij van wordt!

€ 16,- per persoon

vispsd

Fish Delight


Op een lekkere zomeravond genieten van een vers visje, daar wordt iedereen blij van!

 We serveren een heerlijke frisse zalm met vers geroosterd brood en een mooie sate van gamba. Dan is er een lekkere komkommer gevuld met garnalensalade om lekker uit het handje te eten. 

Voeg daar nog aan toe een heerlijk witlofblad gevuld met een frisse gember wortelpuree en we zijn helemaal compleet. 

€ 19,- per persoon

kids

Kids menu

Kinderen, die willen natuurlijk een lekkere hamburger en wat is er nou leuker dan deze zelf te beleggen?!
We nemen lekkere tomaten, sla, komkommer, zorgen voor een lekker sausje en wat verrassingsitems die ze op de burger kunnen doen. Een lekker sateetje erbij en ze zijn helemaal happy!

Voor kids tot en met 14 jaar.

€ 10,- per kind

 burgers