Activiteiten - topsloep

Naast ontspannen op de sloep is er ook ruim de mogelijkheid tot sportieve activiteiten. Niet iedereen hoeft mee te doen, er kan een keuzeprogramma opgesteld worden of een deel van de groep kan genietend van een drankje aan boord meekijken met de activiteiten. Altijd plezier voor de hele groep dus! 

Weet je een andere leuke activiteit die je zou willen proberen zoals wakeboarden, flyboarden of windsurfen, laat het even weten en we maken een mooi voorstel.

Suppen

Stand up paddling (suppen) is de snelst groeiende watersport van Nederland.
Het is makkelijk te leren en een mooie manier om de omgeving op een ontspannen én sportieve wijze te verkennen. Actief genieten op de Loosdrechtse plassen.
Kom je bij ons suppen dan laten wij je de mooiste plekjes van de Loosdrechtse Plassen zien. De prachtige natuur, één van de vele terrasjes en jachthavens of de gezellige eilanden.Zeilen

Bij welke Nederlander zit zeilen nou niet in het bloed? We helpen je graag deze heerlijke manier van actief genieten te ontdekken. Met ervaren instructeurs en mooie valken gaan we lekker de plas op en is er eventueel de mogelijkheid voor een wedstrijdje.

zeilen

Reviews

'Vanmorgen met de familie gezellig wezen varen en suppen in Loosdrecht. Prachtige route en het was heel gezellig.' R. Boekhout

Routebeschrijving

Gelegen aan de Oud-Loosdrechtsedijk 215 bevindt zich strandpaviljoen de Dikke muis. Dit is waar wij met de sloep voor jullie klaarliggen om die Topmiddag te gaan beleven. Hier is ook voldoende gratis parkeer gelegenheid!

Adres:
Oud-loosdrechtsedijk 215
Oud-Loosdrecht